nahkaiset-kuvioidut-avaimenperat-haapaivalahjaksi

Nahkaiset kuvioidut avaimenperät häälahjaksi

Asiakas lähestyi minua aivan mahtavalla idealla. Hän halusi muistaa miestään nahkahääpäivänä ja hankkia teemaan sopivan lahjan. Hän toivoi, että tekisin heille molemmille omat nahkaiset kuvioidut avaimenperät hääpäivälahjaksi.

Avaimenperiin tuleva kuviointi oli heille tärkeä ja persoonallinen. Kuviointi oli nimittäin heidän molempien sinettikuviot.

Nahkaiset avaimenperät mittatilauksena toiveiden mukaan

Mittatilaustöissä asiakkaan kanssa käydään muutamia kertoja läpi työn kulkua ja siihen liittyviä asioita. Tässä tapauksessa asiakas toimitti minulle heidän sinettikuviot. Vasta oikeiden kuvien perusteella pystyn kertomaan minkä kokoisena työ pystytään toteuttamaan.

Avaimenperien muodoksi tuli pyöreä joka sopii hyvin sinettien kuviointiin. Toiseen avaimenperään kuvioitiin M-kirjain vaahteranlehden sisällä ja toiseen avaimenperään H-kirjain sekä pihlajanterttu.

Asiakas toivoi myös, että nahka jätetään värjäämättä luonnonväriseksi ja ommellaan siihen sopivan sävyisellä langalla.

Asiakas askarteli itse hienon lahjapaketin avaimenperille.

Avaimenperiin käyttämämme nahka on laadukasta kasviparkittua naudan nahkaa. Kestävät luonnonmateriaalit ovat tärkeässä roolissa ja toki kaikki nahkatyöt valmistetaankin omassa pajassa Helsingissä.

Avaimenperä lahjaksi

Oletko etsinyt sopivaa lahjaa hääpäiväksi tai muulle juhlapäivälle? TR Leather Design verkkokaupasta löytyy paljon ideoita lahjaksi niin miehelle kuin naiselle. Kuvien nahkaiset kuvioidut avaimenperät tehtiin nahkahääpäivälahjaksi mutta ne sopisivat aivan yhtä hyvin häälahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi.Verkkokauppamme kotimaisista nahkatuotteista suurin osa voidaan personoida esimerkiksi nimikirjaimilla tai nimellä.Kaipaatko lisää ideoita hääpäivälahjaksi? Käy katsomassa ideoita Nahkahääpäivälahjaksi. 

Samankaltaiset artikkelit