Kellorannekkeet

Vaihda kellolle uusi ilme käsityönä valmistetulla kellorannekkeella

Suunniteltu & valmistettu Suomessa

Laadukkaat Kellorannekkeet: Tyylikkyyttä ja Käyttömukavuutta

Täydellinen kello ansaitsee täydellisen rannekkeen. Siksi valmistamme käsityönä omassa pajassamme Helsingissä laadukkaita kellorannekkeita, jotka täyttävät korkeimmatkin odotuksesi. Käyttämämme kasviparkittu nahka tulee huolellisesti valikoiduilta toimittajilta Italiasta sekä Suomesta ja takaa rannekkeiden kestävyyden ja luonnonläheisen tunteen iholla.

Käsityötä Suomesta

Laadukas ranneke laadukkaalle kellolle – nämä sanat ohjaavat jokaista vaihetta rannekkeidemme valmistuksessa. Ylpeinä tuomme esille suomalaista käsityötä ja perinnettä, sillä jokainen kelloranneke on huolella valmistettu omassa pajassamme Helsingissä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen yksityiskohta, jokainen ommel ja jokainen viimeistelyvaihe tehdään intohimolla ja ammattitaidolla-käsityönä, jotta saat käteesi vain parasta.

Kasviparkittua nahkaa-vastuullista käsityötä

Käyttömukavuus, vastuullisuus sekä tuotteiden pitkäikäisyys kulkevat käsi kädessä kellorannekkeidemme kanssa. Käyttämämme kasviparkittu nahka tulee Italiasta ja poronnahka tulee Suomen lapista. Meille TR Leather Designissa on tärkeää, että pystymme käyttämään kotimaista poronnahkaa kellorannekkeiden materiaalina. Suomessa tuotettu nahka vähentää hiilijalanjälkeä ja voimme olla varmoja materiaalin laadusta sekä tuotannon vastuullisuudesta.

kellorannekkeet-kellonranneke-tr-leather-design

Valmistamme kellorannekkeet täysin käsityönä perinteitä kunnioittaen. TR Leather Designilla on nahkatuotteiden valmistus palvelulla Avainlippu merkki joka kertoo korkeasta kotimaisuus asteesta.

Tyyliä ja Mukavuutta jokaiseen Päivään

Olipa kyse arjen kiireistä tai juhlatunnelmasta, kellorannekkeemme tarjoavat sinulle sekä tyyliä että käyttömukavuutta. Valitse ranneke neljästä eri väristä ja kahdesta eri leveydestä ja stailaa kellosi juuri omaan tyyliisi sopivaksi.

Valitse Laadukas – Valitse Käsintehty – Valitse TR Leather Designin kelloranneke