avaimenperat-logolla-yritystuotteet

Avaimenperät liikelahjaksi – liikelahjat logolla

Onko yritykselläsi, seuralla, yhdistyksellä tarvetta personoidulle liikelahjalle?

Avaimenperät sopivat hyvin liikelahjoiksi. Ne ovat käytännöllisiä ja monikäyttöisiä. Nahkaisiin avaimenperiin saa yrityksen logon tai personoidun tekstin.

AVAIMENPERÄT LIIKELAHJAKSI HYUNDAI SUOMELLE

TR Leather Design sai kunnian valmistaa nahkaiset avaimenperät Hyundai Suomelle.  Avaimenperät tulivat lahjaksi heidän jälleenmyyjille koulutuspäivän yhteyteen. Toiveena oli hyvälaatuinen ja nahkainen avaimenperä Hyundai logolla ja tekstillä.

Avaimenperät logolla

Avaimenperien malli löytyi TR Leather Designin omasta mallistosta ja sitä muokattiin hiukan, jotta se soveltui avaimenperään tulevan logoon ja tekstiin sopivaksi. Avaimenperien materiaaliksi valikoitui ruskea laadukas kasviparkittu nahka. Avaimenperien toiselle puolelle tuli Hyundai logo painatus ja toiselle puolelle teksti Avainhenkilö.

Nahkaisiin avaimenperiin valikoitui ruskea ja punainen lanka. Ommel on kestävämpi, kuin perinteinen niitti ja se tuo käsityömäisyyttä tuotteeseen jota asiakas myös toivoi.

LIIKELAHJAT LOGOLLA

Olemme saaneet valmistaa nahkaisia logollisia avaimenperiä myös Metaplay Oy:lle henkilöstön joululahjan yhdeksi tuotteeksi sekä Runtu Oy:lle joka antaa avaimenperän asiakkaalle aina remontin valmistumisen kunniaksi.

Avaimenperät liikelahjaksi on oiva tapa muistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kivalla lahjalla.

OTA YHTEYTTÄ

Onko yritykselläsi tarvetta liikelahjoille, yritystuotteille? Laita viestiä oheisen yhteydenottolomakkeen kautta ja palaamme sinulle asiaan sähköpostitse. Tietosuoja

Samankaltaiset artikkelit