Nahkavyöt – kotimaiset ja käsintehdyt

Nahkavyöt ovat klassisia asusteita joiden avulla tuot tyyliisi särmää tai ajatonta tyylikkyyttä vuodesta toiseen

Suunniteltu & valmistettu Suomessa

LAADUKKAAT KOTIMAISET KÄSINTEHDYT NAHKAVYÖT

Kaikki TR Leather Design nahkavyöt valmistetaan noin 4,0mm paksuistesta kasviparkitusta nahasta. Kaikki työvaiheet tehdään täysin käsityönä käyttäen perinteisiä työvälineitä sekä laadukkaita materiaaleja.

Vyön reunat pyöristetään, jotta housujesi vyöpidikkeet pysyvät ehjinä. Tämä tekee vyöstä myös kestävämmän ja tyylikkäämmän.Käytämme vöissämme korkealaatuista kasviparkittua nahkaa.Eikö olisikin mukava käyttää laadukasta ja kestävää nahkavyötä?

YKSILÖLLINEN NAHKAVYÖ

Kun tilaat meiltä vyön, voit valita nahkavyön pituuden kahdeksasta eri pituusvaihtoehdosta. Jos tarvitset lyhyemmän tai pidemmän tai muuten erikoismittaisen vyön, jota ei löydy valikon vaihtoehdoista, voimme valmistaa sen sinulle haluamaasi mittaan. Ole silloin ensin yhteydessä Yhteydenottolomakkeen kautta.

TILAA NAHKAVYÖ LAHJAKSI NIMIKIRJAIMILLA

Nahkavyöhön on mahdollista saada myös nimikirjaimet kaupan päälle. 

Tällä tavalla saat itsellesi persoonallisen ja yksilöllisen nahkavyön tai saat aivan mahtavan personoidun lahjan läheisellesi.

Vyöt ovat sopia lahjaideoita esimerkiksi ammattiin valmistuvalle, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai isänpäivälahjaksi.Vyöt ovat unisex malleja ja tyyliltään ajattomia.

VYÖMALLIT

Vöitä löytyy jokaisesta mallista sekä mustana että ruskean eri sävyisinä. Nahkavyö Safari on rohkeasti oman tyylin omaavalle. Hiukan hiilitympään puketumiseen sopii mainiosti Nahkavyö Kaarna. Nahkavyö Ruoste on ainoa poikkeus ja sitä on saatavilla vain ruskeana. Sen pintakuvio on upean rouhea ja ilmeikäs sekä ruskean eri värisävyt heijastavat kauniisti valoa.

Teemme myös paljon nahkavöitä mittatilaustyönä, jolloin sinulla on mahdollisuus tilata sellainen vyö, kuin haluat. Onko toiveissa jokin tietty kuvio? Se onnistuu, sillä hallitsemme perinteisen nahan kuvioinnin/kaiverruksen. Käy katsomassa ideoita vyön kuviointiin ja suunnitellaan yhdessä sinulle tai lahjaksi kuvioitu vyö.

NAHKAVÖIDEN MATERIAALI

Vöissä käyttämämme nahka on erittäin korkelaatuista kasviparkittua naudan nahkaa. Nahkavuodat vöihin tulevat meille Saksasta mutta ovat alkuperältään joko saksasta tai skandinaviasta. Kyseinen nahka on vuosien kokemuksien perusteella osoittautunut parhaimmaksi nahaksi vöiden työstämiseen. 

Valitsemalla TR Leather Design nahkavyön, voit olla varma nahan alkuperästä, ekologisuudesta sekä eettisyydestä.Kestävä kehitys sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä asioita ja siksi käyttämämme väriaineet, joita käytämme nahkavöiden värjäämisen valmistetaan Euroopassa. Ne eivät sisällä liuottimia ja ovat mahdollisimman ekologisia. Myös suoja-aineet ovat fosfaatittomia sekä ympäristöystävällisiä.Vöissä käyttämämme metalliosat pyrimme hankkimaan Suomesta tai EU:n alueelta.

Korkeasta kotimaisuus asteesta TR Leather Design on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland merkit