mokkituliaiset-sailytin-kulho-saunan-sisustus-tr-leather-design

Oletko saanut kutsun ystävän tai sukulaisen mökille mutta et tiedä mitä viedä mökkituliaiseksi?

Mitkä ovat parhaat mökkituliaiset?

Kesämökille toivotaan tuliaisiksi käytännöllisiä tuotteita, ekologisia tuotteita ja toki kotimaisia suomessa valmistettuja tuotteita. Mökkituliaisen ei tarvitse olla mitään suurta vaan ajatuksella valittua.

Mökkituliaiset – mitä viedä mökille lahjaksi

Kesä on parasta mökkeily aikaa. On ihana saada kutsu vieraaksi mökille ja viettää rauhallista ja tunnelmallista aikaa ystävien tai sukulaisten seurassa.

Edullinen lahjaidea mökille on nahkaiset Pyyheripustimet. Pyyheripustimia löytyy kolmessa eri sävyssä: ruskea, musta ja vaalea. Pyyheripustimet ovat käteviä, kun hyvin usein pyyhkeissä ei nykyään ole ripustinta tai se menee ajan saatossa rikki. Pyyheripustimen avulla voit ripustaa pyyhkeen roikkumaan.

Pyyheripustimia kutsutaan myös pyyheklipseiksi ja pyyhenipsuiksi. TR Leather Designilla saat näihin oma valintaisen tekstin tai lahjan saajan nimen. Kuinka ihanaa onkaan viedä lahjaksi vaikka ystäväpariskunnan nimillä nimikoitu lahja.

Seinätasku Fikka on muotokieleltään perinteinen ja täydellinen juuri mökille. Sen voi ripustaa vaikka saunalle tulitikkujen säilytyspaikaksi tai mökillä eteiseen avaimille. Seinätasku on nimensä mukaisesti suunniteltu seinälle, kun pöytätilaa on niukasti tai ei ollenkaan. Fikka on kaunis sisustuselementti myös sellaisenaan tai siihen voi koristeeksi laittaa vaikka kuivakukkia.

Voiko säilytykseen ja sisustukseen liittyviä kauniita tuotteita olla liikaa? Nahkainen säilytin on suunniteltu pöydälle mutta se on erittäin monikäyttöinen. Se toimii niin avaimien, kynien, silmälasien jne. säilyttimenä mutta sitä voi käyttää vaikka kattauksessa. Nahkaiseen säilyttimeen voit vaikka laittaa esille kuniit servetit tai leikata itseleivotun leivän viipaleet tarjolle.

Onko perinteisempää lahjaideaa mökille, kuin kukka? Tee se kuitenkin persoonallisemmin ja yhdistä kaunis kukka nahkaiseen Suvi amppeliin. Suvi amppelia on saatavilla kahdessa värissä: vaaleana luonnonvärisenä ja mustana. Kumpikin tuo ja korostaa kukan/kasvin vihreyttä ja värejä kauniisti. Jos valoa riittää, niin amppelia ei tarvitse ripustaa juuri ikkunan eteen vaan sen voi hyvinkin laittaa vaikka katosta roikkumaan muualle huoneeseen.

Kotimaiset nahkatuotteet ovat oivallisia tuotteita mökille jossa yleensä ilma saattaa olla hiukan kosteampaa, kuin kaupungissa. Nahka ei tästä vahingoitu. Kasviparkittu nahka luonnonmateriaalina onkin oivallinen mökille ja lisää entisestään kodikkuuden tuntua.