TR LEATHER DESIGN NAHKAISET SISUSTUSTUOTTEET OVAT AJATTOMIA JA KESTÄVIÄ

Puhdasta muotoilua ja käytännönläheisyyttä jokaiseen kotiin

Suunniteltu & valmistettu Suomessa

NAHKAISET SISUSTUSTUOTTEET SOPIVAT SUOMALAISEEN KOTIIN

  • Luonnonmateriaalien käyttö sisustuksessa luo kotiisi harmoniaa, lämpöä ja elävyyttä. 
  • Kotimaiset nahkaiset sisustustuotteet sopivat monenlaisiin tiloihin kotona.
  • Nahkatuotteet ovat laadukkaita, ekologisia ja kestävät käyttöä sekä katseita vuodesta toiseen. 
  • Kaikki sisustustuotteet valmistetaan käyttämällä kasviparkittua naudan nahkaa. 
  • Kasviparkittu nahka on luonnonmukaisempi ja ekologisempi vaihtoehto, kuin esimerkiksi krominahka.

Tuotteidemme värjäyksessä käytämme vain vesipohjaisia ja ympäristöystävällisiä väriaineita.

Nahkaisista sisustustuotteista löydät tuotteita kodin pientavaroiden säilytykseen. Et tarvitse enää erikseen kulhoa, rasiaa, lokerikkoa koska nahkainen säilytin on oiva apu pitämään pöydille ja tasoille kertyneet pientavarat järjestyksessä. Siihen on helppo kotiin tullessa laskea avaimet, lompakko, kännykkä jne. Makuuhuoneen sivupöydällä voit säilyttää korut ja silmälasit. Nahkainen säilytin on myös sellaisenaan tyylikäs sisustuselementti.

Eikö pöydiltä tai tasoilta löydy enää tilaa? Silloin voi ottaa seinän hyötykäyttöön. Seinätasku Fikka on seinäsäilytykseen suunniteltu tasku jossa voit säilyttää pientarvikkeita.

Oletko sinäkin kyllästynyt aina sotkuissa oleviin kännyköiden latureiden johtoihin? Siihen löytyy näppärä ratkaisu joka on pieni ja kätevä johtopidike. Siihen saat helposti kiepautettua johdon ja tukeva nepparikiinnitys pitää johdon nipussa. Johtopidikkeen avulla johdot pysyvät siististi ja niitä on helppo kuljettaa työpäivänä mukana laukussa tai lomamatkalla matkalaukussa.

Tuntuuko sinusta siltä, että keittiön, wc:n ja kylpyhuoneen pyyhkeiden ripustuslenkit joko puuttuvat tai ovat pyyhkeen väärällä sivulla? Ei hätää, TR Leather Designin pyyheripustimet/pyyhenipsut/pyyheklipsit pelastavat tilanteen. Pyyheripustimet myydään 2 kappaleen seteissä ja niissä on laadukas ja tukeva kiinnitys. Pyyheklipsit helpottavat myös pieniä lapsia, koska pyyhkeet asettuvat alemmaksi ja ovat lapsille helpommin saavutettavissa. Mikä parasta pyyhenipsut saa nimikoituna. Pyyhenipsut nimellä tai tekstillä on oiva lahja tupareille tai mökille vietäväksi.

Upea nahkainen sisustustuote on tyylikäs ja ajaton nahkainen amppeli. Pidätkö vihersisustamisesta tai muuten vain huonekasveista? Nahkainen amppeli tuo kasvin parhaat puolet esiin. Amppeli muotoutuu erilaisten ja kokoisten ruukkujen ympärille. Nahkaisia amppeleita löytyy kahdessa eri sävyssä: musta amppeli ja luonnonvärisestä nahasta valmistettu vaalea amppeli. Kumpikin on tyylikäs ja ajaton. Sekä musta amppeli että vaalea amppeli sopivat lahjaksi viherkasveista pitävälle.