hyvantekevaisyys-korttikotelo-logolla

Hyväntekeväisyys korttikotelo logolla Vuoden Iskät ry:lle

Olipa kiva yllätys, kun maaliskuun tienoilla sähköpostiin tuli viesti yhteistyöehdotuksesta.

Hyväntekeväisyysjärjestö Vuoden Iskät ry

ruskea-musta-korttikotelo-vuoden-iskat-ry-logolla

Vuoden Iskät ry yhdistys lähestyi hyväntekeväisyystapahtuman tiimoilta. Vuotuiseen tapahtumaan Sampola Cup:iin etsittiin tuotteita palkinnoksi tai huutokaupattavaksi. Meidän nahkatuotteidemme joukosta tähän valikoitui Jänkä korttikotelo.

Vuoden Iskät ry on hyväntekeväisyysyhdistys jonka tarkoitus aktivoida perheitä ja lapsia ja nuoria liikkumaan sekä mahdollistaa mielekästä tekemistä koko perheen voimin liikunnan parissa.

vuoden-iskat-ry-logo-nahkaisessa-korttikotelossa

Asiakkaan toiveena oli saada yhdistyksen logo korttikoteloon.

Tässä onkin hyvä huomioida, että nahan painatukseen soveltuva logo leimasin täytyy aina erikseen tilata. Tämä voi viedä 1-3 viikkoa aikaa.

Korttikotelo logolla

Korttikotelo Jänkä on minimalistinen ja tyylikäs viiden taskun korttikotelo. Korteille tarkoitettuihin taskuihin mahtuu aluksi 4 korttia mutta jonkin aikaa käytettynä taskuihin mahtuu toiset 4 korttia. Keskimmäinen tasku on tarkoitettu seteleille taitettuna ja/tai kuiteille.

viiden-taskun-korttikotelo-janka-konjakki-musta

Korttikotelon väreiksi valikoitui konjakin ja mustan yhdistelmä.

nahkaisen-korttikotelon-keski-tasku-aukeaa-musta
korttikotelo-logolla-kaksi-konjakki-mustaa-korttikoteloa-tr-leather-design

Yhdistyksen logo on kaunis ja yksityiskohtainen. Aiheena siinä on aikuisen ja lapsen jalat.

Korttikotelo logolla on mainio tuote yrityksille tai yhdistyksille. Logolliset tuotteet tuovat tunnettuutta sekä ovat hyviä yrityslahjoja tai muistamisia henkilöstölle.

Etsitkö logollisia nahkatuotteita yritykselle tai yhdistykselle? Laita rohkeasti viestiä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

TR Leather Design valmistaa logollisia nahkatuotteita yrityksille ja/tai yhdistyksille. Kaikki logolliset nahkatuotteet valmistetaan kotimaisena käsityönä omassa perheyrityksessämme Helsingissä.

Samankaltaiset artikkelit