isanpaivalahjaksi-kotimaisia-nahkatuotteita-nimella-nimikirjaimilla

ISÄNPÄIVÄN LAHJAVINKIT

Mitä isälle tai isoisälle sitten hankkisi lahjaksi? Omasta kokemuksestani voin sanoa, että miehet arvostavat käsityötä, laatua ja ajatonta muotoilua. Monesti miehet hankkivat käyttötavaransa vuosikymmeniksi eteenpäin tai jopa loppuelämäksi. Nahkatuotteet ovatkin tällöin mainio valinta. Tässä tulevatkin TR Leather Design:in isänpäivälahja vinkit:

ISÄNPÄIVÄ – PARHAAT ISÄNPÄIVÄ LAHJAVINKIT

Isänpäivä on juhla jota vietetään kaikkien isien ja isoisien kunniaksi. Itsellenikin päivä on tärkeä ja on mukava ilahduttaa lahjan saajaa käsityönä tehdyllä lahjalla. 

Juhlapaivää juhlistetaan tänä vuonna sunnuntaina 12.11.2023. Oma isäni on minulle erittäin tärkeä ja meillä on aina ollut läheiset välit. Pienenä tyttönä tykkäsin seurata, kun isäni korjasi autoja tai nikkaroi ja remontoi mökillä. 

Häneltä olenkin oppinut paljon käsityötaitoja, innovatiivisuutta sekä kärsivällisyyttä. Näitä kaikkia tarvitaankin nykyisessä ammatissani nahkatuotteiden valmistajana.

AVAIMENPERÄ ISÄLLE

Ovatko isäsi tai isoisäsi avaimet aina hukassa? Eivät ole enää, kun hankit hänelle kunnollisen avaimenperän. Kaikkiin avaimenperiin on mahdollisuus saada lahjansaajan persoonallisuutta mukaan. Miltä kuulostaisi avaimenperä isälle, jossa on painettuna teille tärkeä teksti ja lisäksi se olisi ommeltu käsin isäsi lempivärillä? Avainlenkki sopii esimerkiksi luonnossa viihtyvälle vaarille. Avainlenkki nimittäin kiinnitetään vyöhön, jolloin ei ole pelkoa, että avaimet tippuisivat taskusta. Isänpäivä sujuukin mukavasti, kun lahjansaaja saa ihanan muiston päivästään.

NAHKALOMPAKKO ISÄLLE

“Nahkalompakko hankitaan vain kerran elämässä.” Näin olen kuullut erään miehen sanovan. Nahkalompakko isälle on erittäin hyvä lahjaidea, koska lompakko on yksi käytetyimmistä arjen perustavaroista. Nyt elämmekin murrosvaihetta, jolloin käteisen rahan käyttäminen on vähentynyt ja kortilla maksaminen lisääntynyt. Ei hätää, TR Leather Design nahkalompakoissa on huomioitu nämä molemmat. Vaihtoehdoista löytyy Isänpäiväksi niin korttilompakko pelkille korteille, kuin perinteisempi nahkalompakko, johon mahtuvat sekä setelit että kortit.

NAHKAVYÖ ISÄLLE

Miehen perus asusteeseen kuuluu nahkavyö. Laadukas nahkavyö kestää käytössä vuosikymmeniä. Valikoimista löytyy sekä ruskeita että mustia nahkavöitä mutta mielellään tehdään myös asiakkaan väritoiveen mukaisesti. Nahkavyö isälle tai isoisälle tehdään juuri haluttuun mittaan, jotta se istuisi käyttäjälle täydellisesti. Joudut ehkä käyttämään hiukan salapoliisityötä selvittääksesi saajan vyön pituuden mutta se kannattaa.

Isänpäivää onkin mukava viettää perheen kesken, kun isänpäivälahjaksi on hankittu suomalaista käsityötä. Kaikki avaimenperät ja lompakot valmistetaan kasviparkitusta naudan nahasta, joka on erittäin ekologisesti tuotettua. Vastuulliset raaka-aineet ja kotimainen käsityö ovat olleet suuressa osassa, kun Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt nahkatuotteille Avainlippu merkin. 

Jos kaipaat vielä lisää ideoita, niin hyvä lahjaidea isälle joka tykkää viskistä on You Name It yrityksen viskikarahvi ja lasit kaiverruksella. Upea lahja kaikille viskin ystäville.