ÄITIENPÄIVÄ -ALKUKEVÄÄN JUHLA

Äitienpäivälahjat tulevat ajankohtaiseksi joka vuosi keväällä. Äitienpäivää juhlistetaan Suomessa aina toukokuun toisena sunnuntaina ja tänä vuonna se on sunnuntaina 14.5.2023

Yleensä silloin kevät on jo pitkällä ja valkovuokot saattavat kukkia suurinakin rykelminä. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin juhlistaa äitiä kauniissa aurinkoisessa kevätsäässä. 

ÄITIENPÄIVÄLAHJAT

Mutta mitä lahjaksi? Miten olisi kotimainen, käsintehty sekä yksilöllinen ja kestävä? Katso Äitienpäivän lahjaideat alta:

LAHJAIDEOITA ÄIDILLLE – KOTIMAISIA KÄSINTEHTYJÄ LAHJOJA

Joka perheessä äitienpäivää juhlistetaan eri tavoin ja voi olla vaikeaa keksiä joka vuosi uusia lahjaideoita. Suosituimmat ja helpoimmat äitienpäivälahjat taitavatkin olla suklaa ja kukat. 

TR Leather Design tarjoaakin sinulle erilaisia ja uniikkeja lahjaideoita, jotka on kiva kääräistä lahjapaperiin ja ovat varmasti mieleisiä lahjoja äidille. 

Lahjaideoita voikin miettiä ihan jokapäiväisestä arjesta. Onko äidilläsi tai isoäidilläsi esimerkiksi avaimet aina hukassa? Nahkainen avaimenperä haluamallasi ja merkityksellisellä tekstillä tai nimikirjaimilla olisi oiva ratkaisu tähän.

Onko äitisi tai vaimosi järjestyksen ihminen ja kaikilla tavaroilla pitää olla oma paikkansa?

Nahkainen säilytin korvaa kulhot, rasiat ja lokerot ja sopii pidettäväksi vaikka eteisen pöydällä ja siihen on helppo pudottaa avaimet kotiin tullessa. Vaihtoehtoisesti siinä voi säilyttää esimerkiksi koruja. Pidä säilytin yöpöydälläsi ja laske siihen silmälasit.

Jos äitienpäivälahjan pitää sisältää myös suklaata, laitapa nahainen säilytin täyteen käärepaperillisia suklaakonvehteja ja pyöräytä ympärille sellofaania sekä kaunis nauha ja saat aivan täydellisen äitienpäivälahjan

ÄITIENPÄIVÄLAHJAT – VALITSE EKOLOGISIA JA VASTUULLISIA LAHJOJA

Käytännölliset ideat ovat niitä parhaimpia lahjoja äidille. Ekologinen lahja onkin sellainen joka on valmistettu pitäen silmällä tuotteen pitkäikäisyyttä ja materiaalien laadukkuutta.

TR Leather Design:ssa keskitymmekin juuri näihin ominaisuuksiin ja käyttämämme nahka onkin pääosin kasviparkittua nahkaa.

Mistä ne naiset sitten tykkäävät? Toki koruista ja asusteista mutta eiköhän kaikista naisista, äideistä, vaimoista ja isoäideistä löydy myös pieni laukkufriikki.

Paras äitienpäivälahja voisikin olla laukku. Tina’s Tote Bag on oikea laukkujen laukku. Sen minimalistinen tyylikäs design tekee Tote Bagista ajattoman klassikon. Laukku on suunniteltu niin arkeen kuin vapaa-ajallekin.

Siihen mahtuu niin läppäri ja kansioita, kuin myös jumppakamat tai vaikkapa kesällä rannalle mukaan uimapuvut ja pyyhkeet .

Onko äiti kotoilusta tykkäävä ihminen? Tykkää sisustaa kotia, löhöillä sohvalla ja käydä saunassa. Käteviä arjen helpottajia ovat pyyheripustimet. Pyyheripustimilla korvaat usein pyyhkeistä puuttuvat tai rikkoutuneet ripustulenkit. Tukeva nipsu pitää pyyhkeen tukevasti paikallaan eikä vahingoita sitä. Pyyheripusimet saa halutessaan nimikoituna. Kätevä niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin saunassakin.

Saunaan ja kotoiluun löytyy loistava lahjaidea Aamu Flow yritykseltä. Kotimekkoihin kääriydyt saunan jälkeen tai pidät kotoilumekkona. Aamu Flow:n kotimekkoihin voit tutustua tästä.

Hyvät äitienpäivälahjat ja ideat niihin voivat siis putkahtaa mieleen ihan arjen tohinassa. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se muistaminen on se sitten pieni tai iso.

Lisäksi vielä lämmin halaus, pusu poskelle ja ne tärkeät sanat: Rakastan sinua! Siitä on hyvä Äitienpäivä tehty.

Hyvää Äitienpäivää!