kotimaiset-lahjaideat-jouluksi

JOULULAHJAT-KOTIMAISET LAHJAIDEAT JOULUKSI

Vuoden odotetuin juhla lähestyy ja joskus voi olla vaikeata löytää juuri sitä oikeata joululahjaa läheiselle. Kokosinkin tähän TR Leather Designin kotimaiset joululahjaideat koko perheelle ja ystäville.

Joululahjaideat

VASTUULLISIA JOULULAHJOJA

Tämän hetken tärkeimpiä arvoja ovat vastuullisuus ja ekologisuus. Kotimaiset nahkatuotteet ovatkin juuri sellaisia. Käytämme tuotteissamme kasviparkittua nahkaa ja kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä omassa työpajassamme Helsingissä. Jokainen tuote suunnitellaan pitäen mielessä käytännöllisyys sekä tuotteen mahdollisimman pitkä käyttöikä.

JOULULAHJAt NAISELLE – VAIMOLLE, TYTTÖYSTÄVÄLLE, ÄIDILLE

Kuinka löytää se oikea joululahja rakkaalle puolisolle tai äidille. Kauniita ja käytännöllisiä lahjaideoita ovat esimerkiksi korttikukkaro Hilla, jossa voi pankkikorttien sijaan vaihtoehtoisesti pitää myös avaimia tai kolikoita. Tämän seuraksi aivan täydellinen juhlalaukku on Kirjekuorilaukku Hilla.

Työpaikalla avaimia ja erilaisia kulkukortteja saattaa olla useita ja niiden mukana pitäminen on joskus hankalaa. Ratkaisun tähän tuo kestävä ja tyylikäs turvalukollinen avainnauha. Kotiin tullessa avaimet voi pudottaa tyylikkääseen ja monikäyttöiseen nahkaiseen säilyttimeen.

JOULULAHJAVINKKEJÄ MIEHELLE – PUOLISOLLE, POIKAYSTÄVÄLLE, ISOISÄLLE

Loistavat joululahjat miehille on toki kotimaiset nahkatuotteet. Käytännöllistä, kestävää ja laadukasta kotimaista käsityötä. Kasviparkitusta nahasta valmistettu lompakko ei hajoa puolen vuoden tai vuoden kuluttua. Se vain paranee käytössä ja saa kauniin patinan pintaansa. Esimerkiksi nahkalompakko Markku sisältää useita korttipaikkoja ja setelitaskun.Kaikki miehet tarvitsevat kunnon laadukkaan nahkavyön. Nahkavyö Kaarna onkin suosituin vyömallimme ja täydellinen joululahja miehelle. Vinkki: Lompakon ja vyön saa personoitua lahjansaajan nimikirjaimilla.

Harrastaako miehesi tai isosisäsi metsästystä? Luonnonssa liikkuvalle ja eränkävijälle kivoja joululahjaideoita ovat vyölle kiinnitettävä avainlenkki Big Boy ja avaimenperä Fisu. Järeä Big Boy pitää taatusti siihen kiinnitetyt tavarat turvassa. Kalastajaa ilahduttaa mateennahkaa ja naudan nahkaa tyylikkäästi yhdistävä Fisu avaimenperä.

IDEOITA JOULULAHJAKSI YSTÄVÄLLE- TYÖKAVERILLE

Pieni kiva muistaminen ystävälle tai työkaverille jouluna on esimerkiksi Johtopidike. Kenelläpä ei latureiden johdot olisi aina solmussa mutta nyt johtopidike tuo siihen ratkaisun. Sisustuksesta pitävälle sopii loistavasti tyylikkäät ja käytännölliset Pyyheripustimet. Vinkki: Pyyheripustimiin saa halustessaan nimen tai tekstin.

Joulu on juhla jossa tärkeätä on viettää aikaa rakkaimpien ihmisten seurassa ja rauhoittua ennen uuden vuoden alkua. Kukapa ei myös tykkäisiä pöydän antimista.

Vastuulliset joululahjat ovat sellaisia, jotka ovat tarkoin harkittuja, kestäviä, korjattavia sekä kotimaista käsityötä.

Yllä olevat kotimaiset joululahjaideat ovat juuri tällaisia. Voit olla varma, että ne ilahduttavat lahjansaajaa ja mikä onkaan parempaa, kuin antaa suomalaista kädentaitoa lahjaksi.