YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJA – IDEOITA LAHJAKSI YSTÄVÄLLE/LÄHEISELLE

Ilahduta läheistäsi personoidulla ystävänpäivälahjalla

Ystävänpäivän lahjaideat

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Ystävänpäivää vietetään joka vuosi helmikuun puolivälin tienoilla. Ystävänpäivänä lahjaksi hankitaan yleensä jotain pientä kivaa.

Pienikin lahja voi olla se paras lahja sillä hyvä lahja on personoitu ja mietitty juuri hänelle henkilökohtaisesti. Riittää, että ystävä, puoliso tuntee itsensä huomatuksi ja ajatelluksi.

Miten personoin ystävänpäivälahjan?

TR Leather Design:sta löydät kivoja ja personoitavia lahjoja ystäville sekä puolisolle. Miten sitten personoin lahjan?

Lahjaan voidaan painattaa esimerkiksi:

  • nimi,
  • nimikirjaimet,
  • päivämäärä,
  • sijainti,
  • oma teksti.

Voit lisätä tekstitoiveen helposti jo verkkokaupassa tuotetta tilatessasi.

Onko ystäväsi kova leipomaan? Hanki hänelle pyyheklipsi tai kaksi. Toinen painettuna hänen nimellään ja toiseen tekstillä keittiö tai leivonta.

Helmikuun aikana alkaa jo aurinkokin lämmittämään ja mennään pikkuhiljaa kohti kevättä. Vihersisustajalle hyvä ystävänpäivälahja on nahkainen amppeli. Siinä viihtyvät niin viherkasvit, kuin kukatkin. Amppelia on saatavilla mustana ja vaaleana.

Oletko matkustanut puolisosi kanssa ulkomaille jonnekin ihanaan paikkaan jota muistelette vieläkin kaihoisasti? Katsopa kartasta tämän paikan koordinaatit ja tilaa nahkainen avaimenperä omalla tekstillä näillä koordinaateilla. Nyt muisto herää henkiin ja on mukana arjen jokaisena hetkenä.

Harrastaako poikaystäväsi tai miehesi metsästystä? Hänelle sopii oivallisesti lahjaksi avainlenkki Big boy. Erittäin kestävä avainlenkki on tarkoitus kiinnittää vyölle. Siihen voi laittaa roikkumaan metsällä tarpeellisia välineitä kuten puukon.

LÄHETÄ KAUNIISTI PAKATTU LAHJA

Tiesitkö, että voimme lähettää tilaamasi lahjan suoraan lahjansaajalle kauniisti pakattuna. Ilmoita vain kassa-sivulla toimitusosoite ja me hoidamme lähetyksen.

Tiesitkö mistä Ystävänpäivä on saanut alkunsa?

Juuttisäkki on kirjoittanut blogiin Ystävänpäivän historiasta ja mitä kivaa voit vaikka itse tehdä ystävälle lahjaksi. Juuttisäkki on kotimaisten käsityönä valmistettujen lahja- ja sisustuotteiden verkkokauppa. Ihania ideoita ja tuotteita käsitöiden ystäville. Suositaan kotimaisia valmistajia valinnoissamme.