kesakukka-amppeli-suvi-vaalea-nahka-tr-leather-design

Kesäkukka-amppeli Suvi

Suvi nimipäivää vietetään 7.6. Nahkainen amppeli Suvi on saanut nimensä juurikin Suvi nimen tarkoituksesta kesästä. Amppelia suunnitellesani halusin että se on kesäkukka-amppeli joka tuo kesän tunnelman kotiin myös syksyllä ja talvella.

Tee Suvista Kesäkukka-amppeli

kesäkukkia-amppeliin-kukka-amppeli-lobelia-musta-nahka-tr-leather-design

Kesällä kasvit ja kauniit kukat valtaavat puutarhamyymälät ja miksei myös sinun kotisi. Jos pöytätasoilta ei löydy enää tilaa, on amppeli mainio valinta.

Suvi amppeliin voi istuttaa yhdeksi kukaksi esimerkikki aivan valloittavan suuren Lobelian. Sen hennot varret ja kauniit pienet siniset kukat tekevät näyttävän mutta keveän vaikutelman.

Kesäkukka-amppeliin voi istuttaa myös useamman kasvin esimerkiksi riippapelargonioita. Valitse vain tilava ruukku jossa on tarpeeksi multatilaa. Suvi amppeli toimii niin suurien ruukkujen kuin pienienkin kanssa sillä se muotoutuu ruukun mukaisesti.

kesakukka-amppeli-suvi-musta-nahka-tr-leather-design

Kesäkukka-amppeleita voi laittaa niin sisälle kuin ulos. Suvi amppeli on valmistettu kasviparkitusta nahasta mutta sen voi laittaa myös ulos parvekkeelle tai katetulle terassille.

Musta nahkainen Suvi amppeli tuo ryhtiä ulkonäköön kun taas vaalea nahka antaa pehmeämmän vaikutelman.

Muistathan hoitaa sekä kasveja että nahkaista amppelia. Amppelia on hyvä silloin tällöin käsitella nahanhoitoaineilla. Kesäkukka-amppelin hoitoon sopii hyvin meidän oma valmisteinen nahanhoitobalsami. Balsamin valmistuksessa on käytetty vain luonnollisia raaka-aineita.

Samankaltaiset artikkelit