metsastysaiheinen-nahkavyo-lahjaidea-metsastajalle-tr-leather-design

Metsästysaiheinen nahkavyö

ruskea-nahkavyo-metsastysaiheisella-kuvioinnilla

Asiakas lähestyi minua aivan upealla idealla. Hän kertoi olevansa metsästäjä ja toivoi, että hänelle suunnitellaan ja valmistetaan aiheeseen sopiva metsästysaiheinen nahkavyö.

Nahkavyön kuviointiin hänellä oli toiveena koira, tarkemmin labradorinnoutaja sekä teeri tai metso.

Nahkaisissa mittatilaustöissä on aina hyvä, jos asiakkaalla olisi valmiina joitakin kuvia ideoinnin lähteeksi, koska ne kertovat minulle minkälaisesta tyylistä asiakas pitää.

Kuvien perusteella pystyn arvioimaan myös työn laajuutta ja tätä kautta antamaan asiakkaalle työstä hinnan.

Nahkavyön kuvioinnissa monta työvaihetta

nahkavyon-kuvioinnin-aloitus-tr-leather-design

Kaikki nahkavyöt tehdään käsityönä paksua kasviparkittua nahkaa käyttäen. Nahkavyön kuvioinnissa on monta erilaista työvaihetta ideoinnista ja suunittelusta lähtien vyön kuviointiin ja värjäämiseen.

nahkavyohon-kuvioitu-metso-tr-leather-design

Tässä metsästysaiheisessa nahkavyössä kuviointi ja värjääminen oli hyvin pikkutarkkaa työtä. Nahan kuviointi vaatii ammattitaitoa sekä tietoa materiaaleista ja väriaineista. 

nahkavyo-metso-labradorinnoutaja-tr-leather-design

Asiakkaan toiveena oli myös se, että valmiin vyön väri olisi ruskea. Ruskea väri antoikin kauniin taustan ja kuvioinnin aiheena oleva metson ja koiran kohtaaminen metsässä tuntuu hyvin aidolta. 

metsastysaiheinen-nahkavyo-tr-leather-design

Metsästysaiheinen nahkavyö lahjaksi

Kuvioidut nahkavyöt ovat erinomaisia lahjaideoita ja sopivat sekä naisille ja miehille. Kuvioinnin aiheena voi olla kalastus, metsästys tai jokin muu harrastukseen tai työhön liittyvä aihe.

Jos nahkavyötä suunnitellaan lahjaksi, on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Vyön kuviointiin ja valmistamiseen menee muutama viikko tilauksesta. Tähän tietenkin vaikuttaa myös muu sen hetkinen tilauskanta.

Laadukkaasta nahasta valmistettu nahkavyö kestää käyttöä pitkään. Yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta voidaan lisätä myös nimikirjaimilla. 

Oletko kiinnostunut teettämään nahkavyön itsellesi tai lahjaksi? Laita rohkeasti viestiä Yhteydenottolomakkeen kautta ja suunnitellaan sinulle mahtava kuvioitu nahkavyö.

Samankaltaiset artikkelit