nahkapussukka-perhokelalle

Nahkapussukka perhokelalle

Asiakas ei ollut etsinnöistä huolimatta löytänyt itselleen mieleistä pussukkaa perhokelalle, joten hän kääntyi meidän TR Leather Designin puoleen.

Asiakas tuli nahkapajallemme Helsingin Jakomäkeen mallipussukan kanssa. Toiveena oli, että perhokelalle tehtäisiin suurempi pussukka joka ei alaosastaan olisi yhtä pyöreä, kuin malli.

Asiakas valikoi nahan sävyksi pitkän pohdinnan jälkeen luonnonvärisen kasviparkitun nahan ja ompeleen väriksi beigen langan joka on sävyltään lähimpänä luonnonväristä nahkaa.

Kasviparkittu nahka tarjoaa useita etuja nahkapussukan valmistuksessa:

  1. Kestävyys: Kasviparkittu nahka on luonnollisesti kestävää ja kestää hyvin kulutusta ja ikääntymistä.
  2. Ympäristöystävällisyys: Kasviparkitusprosessi käyttää luonnonmukaisia aineita, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon verrattuna kemiallisiin parkitusmenetelmiin.
  3. Luonnollinen ulkonäkö: Kasviparkittu nahka patinoituu ajan myötä kauniisti ja pussukalle tulee oma yksilöllinen ulkonäkö.

Nahkapussukka perhokelalle-mittatilauksella yksilöllinen tuote

Jokainen nahkapussukka voidaan viimeistellä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä voi sisältää nimikaiverruksen, koristekuvioinnin tai innoittavan lausahduksen lisäämisen, mikä tekee pussukasta entistäkin henkilökohtaisemman ja ainutlaatuisemman.

Onko sinulla tarvetta mittatilaustyölle itselle tai lahjaksi? Laita rohkeasti viestiä yhteydenottolomakkeen kautta minkälaisesta työstä olisi kyse.

Samankaltaiset artikkelit